Державне підприємство "УДВП ІЗОТОП"

20221208

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (закупівля UA-2022-12-02-008774-a)
1 Назва предмета закупівлі Предмет закупівлі: Ноутбуки. Код ДК 021:2015 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина).
2 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі Закупівля здійснюється з метою забезпечення працівників підприємства комп’ютерним обладнанням, що має незалежне джерело живлення в умовах аварійних та планових стабілізаційних відключень електроенергії. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб ДП «УДВП ІЗОТОП» та обумовлені необхідністю забезпечення виконання з належною якістю задач, покладених на співробітників підприємства. Товар має відповідати державним стандартам, технічним регламентам, технічним умовам та законодавству щодо показників якості такого роду/виду товарів.
3 Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося на основі аналізу ринку з використанням інформації з інтернет ресурсів методом порівняння ринкових цін. Розрахунок очікувальної вартості предмета закупівлі здійснювався шляхом порівняння ринкових цін на аналогічний товар, а саме пошуком, збором та аналізом інформації, яка містіться у відкритих джерелах, у тому числі на сайтах потенційних постачальників. Крім цього було здійснено аналіз закупівель аналогічних Товарів через електронну систему закупівель «PROZORRO». Розрахунок очікуваної вартості товару здійснено відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275.
Контакти